Geen producten (0)

Retourneren of ruilen

Het artikel dat je wilt terugsturen dient redelijkerwijs mogelijk compleet en netjes in onbeschadigde verpakking te zitten inclusief informatiekaart (de kartonnen kaart met productinformatie en foto). Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Deze informatiekaart zit los in de verpakking, dus passen is geen probleem. Als je meer doet met de producten dan enkel het beoordelen ervan (dat wat nodig is om te kijken of je de producten wil houden) en daardoor schade aan het product ontstaat, dan ben je als klant voor deze waardevermindering aansprakelijk. Je mag de producten dus beoordelen/gebruiken zoals dat in een winkel ook mogelijk is. 

Je kunt voor het retourneren gewoon de doos of zak gebruiken die je van ons hebt ontvangen. Stuur het retourformulier mee, anders kunnen we de afzender niet achterhalen. Zit het formulieren niet bij je bestelling,laat het ons even weten dan mailen we je een formulier.

Wij verzoeken je vrijblijvend op het retourformulier aan te geven wat de reden voor retrourneren is. De directe kosten voor het retour zenden worden niet vergoed, zo houden wij de verzendkosten betaalbaar. Je ontvangt jouw volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) dan zo spoedig mogelijk retour. Mocht je een deel van de bestelling retoursturen dan worden de verzendkosten niet vergoed. 

Omruilen voor een ander artikel of maat kan natuurlijk ook. Geef ons per mail aan welk artikel of welke maat je wilt ontvangen en we sturen na ontvangst van het om te ruilen artikel je nieuwe artikel kosteloos op.

Retourenen kan naar:
Dress to Party
Afd. Retouren
Tijgeroog 13
2719 VE  Zoetermeer

Let op:
Panty's, pruiken, snorren en baarden en andere soorten beharing, lingerie en plak bh's kunnen om hygische redenen niet geretourneerd worden.